Nyheter

Ikke glem å sende inn resultater til konkurransen om årets brukshunder

01 Nov, 2021

Kategorier:
img

Når det gjelder resultater oppnådd på alle prøvetype så er det eier selv som må sende inn resultatene slik at de er klubben i hende innen 31. desember.

Vi håper å få lange lister i alle grener som viser hvor stor aktivitet det er blandt klubbens medlemmer. Du må sende dine resultater på et fastsatt skjema som du finner under dokumenter - og videre under skjemaer. Link til skjemaene, statutter og poengtabell finner du også nederst på denne siden. Du finner skjemaet for innsending både som word - som du kan laste ned, fylle ut og så lagre på egen PC for innsending, eller som pdf som du kan skrive ut, fylle ut og sende i posten. Husk det er LANG postgang rundt jul - så vent ikke med å sende inn dine resultater nå.

Dersom du ønsker å få litt hjelp kan du ikke vente til siste kvelden med å få det. Kortversjonen er at det er de tre beste resultatene oppnådd i hver gren som gjelder for å kåre en vinner i grenene jakt, spor (ettersøksprøver), brukshundprøver (NBF), lydighet, rallylydighet og agility.

Like over nyttår har Ellen Getz Wold som alle skjemaer skal sendes til, listene klare og de legges ut på klubbens hjemmeside for korrekturlesing. Medlemmer har 14 dager etter offentliggjøringen på å komme med innsigelser på poeng/plasseringer. Feil kan oppstå - de skal selvsagt rettes opp i - men å sende inn resultater ETTER fristen er ikke en feil - det er en forglemmelse og ikke overholdelse av gitt frist. Dersom resultater er sendt inn men likevel ikke har kommet med på listene, må du kunne dokumentere dette ved å kunne vise dato for innsending av resultatene. Nok en grunn til å sende inn resultatene tidlig på e-post og be om bekreftelse av mottak.

Poengtabellen finner du her

Statuttene

Skjema for innsending - word

Skjema for innsending - PDF