Bli medlem

Norsk Spaniel Klub er den norske raseklubben for folk med interesse for spaniels tilhørende gruppe 8.
Klubben har vokst til en stor og sterk organisasjon med mange tilbud og fordeler du kan dra nytte av.

Hvem kan være medlem? Alle som har en spaniel, eller som er interessert i rasen kan være medlem.

Innmelding i Norsk Spaniel Klub gjøres enklest og raskest via NKK’s medlemsregistrering - Bli medlem - på www.nkk.no eller gjennom Min side på kennel klubbens hjemmeside dersom du allerede er medlem i en annen hundeklubb og ønsker å bli medlem i Norsk Spaniel Klub i tillegg. Da kan du betale direkte med kort og blir medlem på timen. Et tredje alternativ er å sende en e-post til medlemsansvarlig Line på mail Husk å oppgi ditt navn, adresse, e-postadresse og hvilken rase du har.

Medlemskap i Norsk Spaniel Klub koster kr 320 pr. år for hovedmedlemmer og kr 60 pr. år for familiemedlemmer (forutsetter at en i familien er hovedmedlem) (2024 priser). Du må også være medlem i Norsk Kennel Klub (NKK)  som koster kr 333 pr. år (2024) tilsammen kr 653. Avgiften til Norsk Kennel Klub betales kun en gang om du er medlem av flere hundeklubber uavhengig av om det er lokal hundeklubb eller raseklubb tilknyttet NKK. Kontigenten inkluderer bladene Våre Spaniels og Hundesport, som begge kommer ut fire ganger i året.

Dersom du er medlem av Norsk Kennel Klub og ønsker å bli medlem av Norsk Spaniel Klub, kan du ordne det på hjemmesiden til Norsk Kennel Klub.
Gå til Min side på www.nkk.no. Her finner du en veiledning om hvordan du skal gå fram hvis du vil melde deg inn.

Du kan også sende en e-post til avdelingen i din region, se avdelingsoversikten i kolonnen til venstre.
Er det ingen avdelinger det er naturlig at du sokner til, sender du e-post til , så hjelper vi deg med innmeldingen.