Om oss

Norsk Spaniel Klub er den norske raseklubben for folk med interesse for spaniels. Klubben har vokst til en stor og sterk organisasjon med mange tilbud og fordeler du kan dra nytte av.

Bli medlem

Innmelding i Norsk Spaniel Klub gjøres via NKK’s medlemsregistrering eller ved å sende en e-post til Svein Clausen: (oppgi navn, adresse, e-postadresse og rase).

Hvem kan være medlem? Alle som har en spaniel, eller som er interessert i rasen kan være medlem.

Medlemskap i Norsk Spaniel Klub koster kr 320 pr. år for hovedmedlemmer og kr 60 pr. år for familiemedlemmer (forutsetter at en i familien er hovedmedlem). Du må også være medlem i Norsk Kennel Klub (NKK)  som koster kr 220 pr. år tilsammen kr 540. Avgiften til Norsk Kennel Klub betales kun en gang om du er medlem av flere hundeklubber uavhengig av om det er lokal hundeklubb eller raseklubb tilknyttet NKK. 

Kontigenten inkluderer bladene Våre Spaniels og Hundesport, som begge kommer ut fire ganger i året.

Dersom du er medlem av Norsk Kennel Klub og ønsker å bli medlem av Norsk Spaniel Klub, kan du ordne det på websidene til Norsk Kennel Klub.

Her finner du en veiledning om hvordan du skal gå fram hvis du vil melde deg inn. Veiledningen er laget av Rita Solberg: Bli medlem – forklaring

Du kan også sende en e-post til avdelingen i din region, se avdelingsoversikten i kolonnen til venstre. Er det ingen avdelinger det er naturlig at du sokner til, sender du e-post til , så hjelper vi deg med innmeldingen.