Brukshund

Velkommen til brukshundkomiteens sider

På denne siden prøver vi å legge ut nyttig informasjon om ulike hundeaktiviteter som en spaniel kan være med på. Det kan være blodspor, ettersøk, brukshundprøver, lydighet, agility, rallylydighet og mye annet. Her håper vi du som har lyst å delta på konkurranser eller sysselsette familiehunden kan finne nyttig stoff og nyttige linker.

Jaktkomiteens sider tar for seg småviltjakt med spaniel. Brukshundkomiteen har ansvar for å holde seg og medlemmene oppdatert om alle de andre arbeidsoppgavene og hundesportene som spaniels kan brukes til. Komiteen har fast Brukshundspalte i medlemsbladet Våre Spaniels.

Hvem er vi/MandatHverdagslydighetChampionat og mellomtitler

Årets mestvinnende brukshunder

Hvert år kårer klubben årets mestvinnende hund innen jakt, lydighet, rallylydighet, agility, blodspor og brukshundprøver.
Det er er årets tre beste resultater oppnådd gjennom året i Norge innen hver gren som teller.
Eierene må selv sende inn sine resultater før året er omme! Se under.
I tillegg kåres årets mest allside spaniel. For å være med i denne konkurransen må man ha gått til premiering i minimum to ulike hundesporter. Man kan få ekstrapoeng for ett utstillingsresultat arrangert av Norsk Kennel Klub eller Norsk Spaniel Klub. Les statuttene og poengskalaen  under for å få med deg alle detaljer i regelverket.

Lister over alle tidligere vinnere siden 2003 finner du på siden Dokumenter

StatutterPoengskalaSkjema for innsending av resultater