Formidling av valper og voksne hunder

Velkommen til Norsk Spaniel Klubs valpeformidling 

Er du på jakt etter en spanielvalp fra en seriøst oppdretter?
Under finner du en oversikt over alle valpekull som medlemmer i Norsk Spaniel Klub har meldt inn til valpeformidlingen og som tilfredstiller klubbens avlsretningslinjer.

Listen over aktuelle kull oppdateres jevnlig og valpeformidler har IKKE oversikt over andre kull enn de som står under, så å sende mail til valpeformidler vil dessverre ikke hjelpe deg mye. Finner du ikke kull av den rasen du er på jakt etter kan du prøve å ta direkte kontakt med de av klubbens oppdrettere som står oppført på oppdretterlisten.

Vi oppfordrer alle nye valpekjøpere å sette seg inn i hvilke krav avlsretningslinjene stiller til den aktuelle rasen. Les mer om det å kjøpe spanielvalp her.

Er du oppdretter?
Oppdrettere som ønsker å annonsere kull på vår hjemmeside må være NSK-medlem og følge klubbens avlsretningslinjer.
Annonseringen er gratis. Dere kan annonsere både planlagte kull og fødte valpekull. Send info du ønsker lagt ut til valpeformidler på mailadressen:
Husk å oppgi foreldredyrenes stamtavlenavn og registreringsnummer. Når kullet er sjekket i henhold til avlsretningslinjene blir det lagt inn på hjemmesiden. 
Du kan også få lagt ut bilder sammen med annonsen. Du kan få oppdatert annonsen din ved behov.
Husk å melde inn til valpeformidler når kullet er solgt slik at det kan fjernes fra listen under

Vi formidler også omplassering av eldre valper/voksne hunder. Oppgi all informasjon om hunden som skal omplasseres e mailen som sendes valpeformidler .

Ved eventuelle spørsmål  ta kontakt med klubbens leder Kari Knudsen på epost

Under vil du finne alle valpekull og/eller voksne hunder som er til formidling akkurat nå. Er det tomt under har vi dessverre ingen valper/hunder til formidling.
Vi oppfordrer alle klubbens medlemmer og oppdrettere til å aktivt bruke klubbens valpeformidling slik at nye valpekjøpere ikke må bruke andre steder der valper formidles uten krav til helseundersøkelser mm.