Nyheter

Vi trenger banner-bilder til hjemmesiden

25 Oct, 2022

Kategorier:
img

Vi ønsker å presentere alle spanielrasene i banneren som roterer bilder øverst på hjemmesiden.

www.spaniels.org er under oppdatering og vi trenger nye, fine bilder av alle spanielrasene til vår hjemmeside. Sitter du på noen gode bilder eller vet om noen som tar gode bilder av spaniels? Tagg vedkommende her og/eller send bildene til webredaktør Inger Handegård på mail: kenneldesperado@gmail.com

Vi ønsker helst ikke oppstilte bilder, men bilder av velstelte spaniels som viser den aktuelle rasen godt i en naturlig setting. Bilder som viser den allsidige spanielen er også av interesse. Navn på fotograf blir lagt inn på bildene. Vær kritisk når du sender inn bilder og unngå å sende mange store filer i en og samme epost.

 

Litt om billedkvalitet
Bildene på banneret er 2000 x 760 pixler store. Alle bilder tatt med kamera eller mobiltelefon har mer enn denne bredden så lenge de ikke beskjæres eller billedstørrelsen reduseres. Det er viktig at bildene du sender inn er i riktig størrelse ELLER at de sendes i orginal størrelse som vedlegg til eposten fra kamera eller mobil. 

Bildene som brukes i banneret er lange og lave. Det betyr at bilder som ser veldig fine ut, slik som bildet over, ikke blir spesielt fint etter at det skjæres til riktig størrelse. Skåret til riktig format vil det se ut som bildet under.

Bildet trenger altså mer "luft" på sidene av hunden (spesielt i front), enn det som er vanlig for å få et bilde som tar seg godt ut i det aktuelle formatet.

Vi venter med spenning på bilder. På forhånd takk.

Hilsen hovedstyret og webredaktør

Siste nytt