Nyheter

Velkommen til Hovedutstillingshelgen 2017

img

Velkommen til Hovedutstillingshelgen 2017

Utstillingen holdes i Fritidsparken i Skien lørdag 27. og søndag 28. mai.

Tradisjonen tro inviterer NSKs Hovedstyre sammen med NSK avd. Telemark til Hovedutstillingshelgen. Lørdag er det Hovedutstilling med utdeling av stor-cert, og søndag arrangerer avdeling Telemark utstilling for alle spanielrasene. Begge dager er det valpeshow og barn og hund.

Dommere er Kari Granaas-Hansen og Michael Tranholm. Begge er velkjente spaniel-spesialister med lang erfaring både som oppdrettere og dommere. Kari er oppdretter av både amerikansk cocker spaniel og cocker spaniel under kennelnavnet Carillo. Mikael er oppdretter av cocker spaniel, og hans kennelnavn er Piula.

Lørdag dømmer Kari Granaas Hansen amerikansk cocker spaniel, engelsk springer spaniel og welsh springer spaniel mens Mikael Tranholm dømmer amerikansk vannspaniel, clumber spaniel, cocker spaniel, field spaniel, irsk vannspaniel og sussex spaniel.

Søndag dømmer Mikael Tranholm amerikansk cocker spaniel, engelsk springer spaniel og welsh springer spaniel mens Kari Granaas Hansen dømmer amerikansk vannspaniel, clumber spaniel, cocker spaniel, field spaniel, irsk vannspaniel og sussex spaniel.

Påmeldingsfristen er 1. mai, og vi håper at flest mulig melder på via Dogweb.

Pris kr 375, fra tredje hund med samme eier betales 50 prosent av dette. Valpeshow koster kr 275.

På Hovedutstillingen betales halv påmeldingsavgift for veteraner og påmeldingen sendes

hoved2017@spaniels.org

Kontaktperson: Kari Knudsen, telefon 971 78 940

Påmeldingsadresse begge utstillinger: hoved2017@spaniels.org

Det er opprettet en facebookside for Hovedutstillingen som heter NSK Hovedutstillingen 2017.

DIPLOMER TIL MESTVINNENDE
I år inviteres alle som har lyst og anledning til festmiddag kl. 19.30, der hedrer vi mestvinnende i 2016 og deler ut diplomer. Det hadde vært fint om alle vinnere var til stede på festmiddagen for å motta diplomet, men vi har fått tilbakemelding om at mange innen bruksgrenene ønsker at diplomene deles ut i forbindelse med lunsjpausen på Hovedutstillingen, og vi etterkommer dette ønsket, og for de som ønsker det er det også mulig å motta diplomet ca. kl. 12.00 på lørdag.

HOTELL FRITIDSPARKEN
For bestilling og informasjon: http://www.skienfritidspark.no/om-oss/paameldinger/enkeltstaaende-paamelding-skjema/june/utstilling

Hotell Fritidsparken ligger på området, og her er det god plass til alle som ønsker å overnatte. Antallet hunderom er ti, så ønsker du ett av disse må du være rask.

Bookinginformasjon: http://www.skienfritidspark.no/om-oss/paameldinger/enkeltstaaende-paamelding-skjema/june/utstilling

Bobil/campingvogn inkl. strøm kr 200 pr døgn, enkeltrom med frokost kr 740, dobbeltrom med frokost kr 970, flersengsrom kr 360 pr pers (4 senger på rommet). Tillegg for å ha hund på rommet er kr 150 for en hund, påfølgende hunder kr 50 pr hund pr døgn.

FESTMIDDAG LØRDAG KVELD
Lørdag er det festmiddag, og vi har leid inn kokke som vil forberede et godt måltid for oss. Pris pr kuvert er kr 275 inkl. dessert. For påmelding festmiddag: http://www.skienfritidspark.no/om-oss/paameldinger/enkeltstaaende-paamelding-skjema/june/utstilling

Velkommen til Hovedutstillingshelgen 2017

På vegne av NSKs HS På vegne av NSK Telemark
Kari Knudsen June Olsen

                                                                                                                                                 

Illustrasjonsbildet viser vinner av Hovedutstillingen 2016. Foto: Hans Arne Paulsen