Nyheter

Velkommen til Hovedutstillingshelgen!

07 Apr, 2015

Velkommen til Hovedustillingshelgen
Lørdag 23. mai og søndag 24.mai 2015
Gunnarsbøparken, Tønsberg

_MG_6592


Hovedstyret og avdeling Vestfold inviterer til Hovedutstillingshelgen 23. og 24.mai i Gunnarsbøparken, Tønsberg.

Lørdag er det Hovedutstilling med utdeling av storcert. Søndag arrangerer avdeling Vestfold sin utstilling.

Dommere:
Shannon Lancaster, Australia. Shannon har hatt Springer Spaniel i 25 år. Hun har med kennelnavnet Reibey oppdrettet flere champions og BIS-vinnere. Shannon dømmer alle raser med unntak av terrier. Til daglig driver Shannon sin egen hundesalong og en anerkjent groomer i Australia.

Mark Boswell, GB. Mark er innehaver av kennel Marquell og oppdretter av både Cocker Spaniel (både fler-og ensfargede) og Sussex Spaniel. Hans første cocker fikk han som 11 åring. I 1994 fikk han sin første Sussex Spaniel. Mark er en anerkjent spanieldommer i rasenes hjemland og gir CC til flere av våre raser.
Både Shannon og Mark gleder seg til å dømme Hovedutstillingen. De sier begge at de er imponert over kvaliteten på norske spaniels.

Fyldig presentasjon av dommerne legges ut på spaniels.org.

Lørdag 23.mai (stor-cert):
Shannon Lancaster dømmer Engelsk Springer Spaniel. Welsh Springer Spaniel mens Mark Boswell dømmer Amerikansk vannspaniel, Amerikansk Cocker Spaniel, Clumber Spaniel, Cocker Spaniel, Field Spaniel, Irsk Vannspaniel og Sussex Spaniel
Søndag 24.mai :
Shannon Lancaster dømmer Amerikansk vannspaniel, Amerikansk Cocker Spaniel, Clumber Spaniel,CockerSpaniel, Field Spaniel, Irsk Vannspaniel og Sussex Spaniel mens Mark Boswell dømmer Engelsk Springer Spaniel og Welsh Springer Spaniel.

Begge dager kårer vi BIS Valp, BIS Junior, BIS Unghund, BIS Brukshund, BIS veteran og BIS og vi ønsker også våre de aller yngste handlere velkommen til Barn og Hund både lørdag og søndag.

Vi ønsker at Hovedutstillingen skal være en fest både for utstillere og tilskuere. Også i år vil utdeling av diplomer til mestvinnende skje i forbindelse med BIS-finalen.
Ca kl 12.00 serverer avdeling Vestfold felles lunsj til alle. På menyen står speketallerken med spekemat, eggerøre og potetsalat samt kake og kaffe «til dessert». Lunsjen koster kr 125 og MÅ bestilles via mail.
Mailadresse for bestilling av lunsj: n-aa@online.no .Bestillingsfrist 17.mai. NB! Vi presiserer at lunsjen må forhåndsbestilles.
Valpeshowet, Hovedutstillingen: Vi ønsker at terskelen for å delta på valpeshow skal senkes. Lørdag er det er det påmelding ved frammøte for valper. Valpeshowet gjennomføres i etterkant av at «de voksne» er bedømt. Deltakelse valpeshowet koster kr 200 og betales på stedet. Frammøtetid for valpeshow alle raser er kl 13.00, men vi håper at mange også melder seg på lunsjen
Påmeldingsfrist begge dager: 5.mai
Påmeldingsavgift: Voksne og veteraner kr 375. Valpeshow kr 200. 50 %Rabatt fra 3. hund m/samme eier

Kontaktpersoner:
Hovedutstillingen: Kari Knudsen, leder@spaniels.org. Tlf 97178940.
Vestfold-utstillingen: Marianne Ullebø, marianne@rainstorm.no Tlf 98 03 53 55
Vi håper at de som ikke melder på via dogweb kan sende påmeldingsskjemaet via e-post.

Det er mulig å parkere bobiler i tilknytning til utstillingsområdet. Parkeringsavgift er kr 200. Parkeringsplass for bobil bestilles: marianne@rainstorm.no

Vi vet at mange har lyst til å samles lørdag kveld. Dessverre har ikke oppslutningen vært stor nok til at vi arrangerer felles middag i år. Men, vi ønsker å legge til rette for at Hovedutstillingshelgen også skal være sosial. Derfor oppretter vi en FB-gruppe som heter Hovedutstillingens LørdagsFeber. Her kan vi sammen planlegge hva vi eventuelt gjør lørdag kveld.

Velkommen til trivelige spanieldager i Gunnarsbøparken!

På vegne av oss som arrangerer
Linda Giller Kari Knudsen
Leder avd Vestfold ¨ Leder HS[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]