Nyheter

Ikke kjøp valp på impuls selv om du nå er hjemme

15 Mar, 2020

Kategorier:
img

I disse korona-tider:
Nei takk til impulsivkjøp av valp
Ja takk til hundelufting på dugnad

Norsk Spaniel Klub har fredag 13.mars og lørdag 14.mars mottatt urovekkende mange henvendelser som handler om å anskaffelse av valp i disse korona-tider. Det er i hovedsak spørsmål etter leveringsklare cocker spaniel valper.  Begrunnelsen for å kjøpe valp akkurat nå er mere tid hjemme.
Vi har stor tiltro til at kommende valpekjøpere er sitt ansvar bevist. Å anskaffe en valp betyr forpliktelser og ansvar i mange år fremover og det sier seg selv at det er ikke tid for å anskaffe valp impulsivt nå. NB! Vår bekymring gjelder ikke planlagte valpeleveringer.

Samtidig som vi mottar disse henvendelsene vet vi at det er mange fortvilede hundeeiere som ikke får gått tur med hunden nå. Vi har sjekket med «fagfolk» og det er i orden i henhold til dagens begrensninger å ta med en hund som ikke er din på tur. Så vi utfordrer deg som har mulighet til å spørre de du kjenner som kanskje ikke får luftet hunden som om du skal trå til.
Bare husk: meteren, ingen håndhilsing og god håndvask.

På vegne av hovedstyret i Norsk Spaniel Klub vil jeg ønske alle alt godt for dagene vi nå er inne i. Husk: Dette er en overgang og snart er hverdagen her igjen!

Kari Knudsen
leder
Norsk Spaniel Klub