Nyheter

Er noen av våre medlemmer i en økonomisk vanskelig situasjon? Oppdatert 17 juni

11 Jun, 2020

Kategorier:
img

Korona-pandemien har store konsekvenser for mange. Vi vet at flere opplever at det ikke er penger til å kjøpe hundemat. NSK's /HS har vedtatt å yte nødhjelp til spaniel-eiere som opplever dette. Medlemmer som ønsker det kan nå også bidra gjennom å vippse!

Kjære spaniel-eier!
Korona-pandemien har store konsekvenser for mange. Arbeidsledighet/permittering og manglende utbetalinger fra NAV kan medføre store økonomiske utfordringer. Vi vet at flere opplever at det ikke er penger til å kjøpe hundemat. Norsk Spaniel Klubs hovedstyre har vedtatt å yte nødhjelp til spaniel-eiere som opplever dette.
Nødhjelpen er en sekk eller to med kvalitetsfôr. Vi håper på å få med en eller flere fôrprodusenter på prosjektet. Men, inntil det er på plass har vi satt av penger til nødhjelp. For oss handler dette om å bidra til at spaniels og deres eiere får gode dager sammen også når korona-pandemien har rammet.
Hvis du trenger vår bistand send mail til leder@spaniels.org eller SMS/ring 97178940. Det er også lov å henvende seg på vegne av noen som trenger en håndstrekning. Ikke nøl med å ta kontakt! Hevendelser blir behandlet fortrolig.

På vegne Norsk Spaniel Klubs hovedstyre
Kari Knudsen
leder

Hei igjen!

Vi har fått tilbakemelding fra medlemmer som ønsker å støtte klubbens nødhjelp til spanieleiere som på grunn av arbeidsledighet/permittering og manglende utbetaling fra NAV ikke har penger til hundemat. Nå blir dette en NSK-dugnad og det setter vi så stor pris på. I dag kjenner vi ikke til omfanget av nødhjelp-prosjektet. Vi håper at alle som trenger det tar kontakt og får mat til hunden(e) sin(e). Korona-pandemien har skapt mye usikkerhet for mange og et eventuelt overskudd NSK-dugnaden vil vi sette av til korona-tiltak for spaniels.

VIPPSNUMMER: 611396

Tusen takk for at du er med på denne NSK-dugnaden!

Setskog 16.juni 2020
Norsk Spaniel Klubs hovedstyret
Kari Knudsen
leder