Nyheter

Velkommen til Hovedutstillingshelgen 21.-22. mai!

19 Apr, 2016

img

Hovedstyret og avdeling Vestfold inviterer til Hovedutstillingshelgen 21. og 22. mai i Gunnarsbøparken i Tønsberg.

Lørdag er det Hovedutstilling med utdeling av storcert. Søndag arrangerer avdeling Vestfold sin utstilling. Dommere er Kate og Michael Keely. Kate Keely er datter av Colin og Carolyn Muirhead som drev den engelske Shipden-kennelen i nesten 50 år. Hun vokste opp med engelsk springer spaniel, field spaniel, cocker og sussex, og var bare vel 20 år første gang hun gav CC til ESS i England. I 1984 giftet hun seg med australske Michael Keely, som også kom fra en familie som drev oppdrett av ESS, og flyttet «Down Under». Sammen registrerte de kennelnavnet Alhambra. De har drevet et suksessrikt oppdrett av ESS, og har eksportert hunder til mange land, også til Skandinavia. De har også eid og vist sussex og cocker, samt west highland white terrier de senere årene. I 2015 flyttet de tilbake til England.

Begge er klarert til å dømme alle fuglehunder (vår gruppe 7 og 8), og Kate dømmer også hounds. Kate har dømt i Norge to ganger tidligere, i 1988 og i 2000, mens Michael dømte her i 2000.

Lørdag 21. mai (stor-cert):
Kate Keely dømmer Engelsk Springer Spaniel og Welsh Springer Spaniel mens Michael Keely dømmer Amerikansk vannspaniel, Amerikansk Cocker Spaniel, Clumber Spaniel, Cocker Spaniel, Field Spaniel, Irsk Vannspaniel og Sussex Spaniel

Søndag 22. mai:
Kate Keely dømmer Amerikansk vannspaniel, Amerikansk Cocker Spaniel, Clumber Spaniel, Cocker Spaniel, Field Spaniel, Irsk Vannspaniel og Sussex Spaniel mens Michael Keely dømmer Engelsk Springer Spaniel og Welsh Springer Spaniel.

Begge dager kårer vi BIS Valp, BIS Junior, BIS Unghund, BIS Brukshund, BIS veteran og BIS og vi ønsker også våre de aller yngste handlere velkommen til Barn og Hund både lørdag og søndag.

DSC_5903


Illustrasjonsbilde fra Barn og hund på Hovedutstillingen i 2015.

Vi ønsker at Hovedutstillingen skal være en fest både for utstillere og tilskuere. Også i år vil utdeling av diplomer til mestvinnende skje i forbindelse med BIS-finalen.

Ca kl. 12.00 serverer avdeling Vestfold felles lunsj til alle.

Lunsjmeny
Valg 1. Hjemmelaget thaigryte m/kylling og red curry med ris (ikke sterk) - Kaffe og kake

Valg 2. Hjemmelaget indisk kylling tikka masala med ris (medium sterk) - Kaffe og kake

Pris: kr 100,-

Mailadresse for bestilling av lunsj: marianne@rainstorm.no. Bestillingsfrist 14. mai. NB! Vi presiserer at lunsjen må forhåndsbestilles, husk å oppgi om du vil ha valg 1 eller valg 2.

Valpeshow
Vi ønsker at terskelen for å delta på valpeshow skal senkes. Lørdag er det er det påmelding ved frammøte for valper. Valpeshowet gjennomføres i etterkant av at «de voksne» er bedømt. Deltakelse valpeshowet koster kr 200 og betales på stedet. Frammøtetid for valpeshow alle raser er kl 13.00, men vi håper at mange også melder seg på lunsjen

Påmelding
Påmeldingsfrist begge dager: 1. mai.

Påmeldingsavgift: Voksne og veteraner kr 375. Valpeshow kr 200. 50 %. Rabatt fra 3. hund m/samme eier.

Illustrasjonsbilde Hovedutstillingen BIR og BIM valp engelsk springer spaniel


Illustrasjonsbilde fra valpeshowet ved Hovedutstillingen i 2015.

Kontaktpersoner
Hovedutstillingen: Kari Knudsen, dandygirls@outlook.com Tlf 97178940.

Vestfold-utstillingen: Marianne Ullebø, marianne@rainstorm.no Tlf 98 03 53 55

Vi håper at de som ikke melder på via dogweb kan sende påmeldingsskjemaet via e-post.

Det er mulig å parkere bobiler i tilknytning til utstillingsområdet. Parkeringsavgift er kr 200. Parkeringsplass for bobil bestilles: marianne@rainstorm.no
Velkommen til trivelige spanieldager i Gunnarsbøparken!

På vegne av oss som arrangerer!

 
Marianne Ullebø   Kari Knudsen
Leder,    Leder,
Avdeling Vestfold     NSK Hovedstyret