Nyheter

Valper fra kennel Cocoline

22 Nov, 2018

Kategorier: Valpeformidling
img
  • 0_DSC_0068.JPG
  • 0_DSC_0083.JPG
  • 0_DSC_0087.JPG
  • 0_s10mnd2.JPG
  • 0_10d.JPG
  • 0_Nyfodt.jpg

Den 12. november ble kennel Cocolines J-kull født.
Slush (NO RU RKU CH SE U(u)CH NORD V-18 Lordsett Amaretto Slush) og My (Cocoline Edicion Perfecta) ble foreldre til 9 nydelige små - 5 hanner og 4 tisper. Alle lever/hvit.

Slush er vår egen hanne på 2 år. Han er en snill og lydig fyr som gjerne blir med på det som skjer. Slush elsker kos, og hans store kjærlighet i livet er matmor, mer lojal hund finnes ikke. Han bor og fungerer supert sammen med flere hannhunder og tisper.
Slush har vist seg en del i utstillingsringen og ble russisk champion før sin 2 årsdag. På toårsdagen hentet han hjem den norske og svenske championat-tittelen, og bare uker før vant han unghundklassen på verdensvinnerutstillinga i Amsterdam. På nordisk vinner nå i november ble han beste hannhund blant 60 påmeldte springere. Han har også bestått jaktanleggsprøven.

My er 4. generasjons Cocoline. Hun er en 2,5 år gammel tispe som bor hos gode venner av oss. Hun er en snill og trivelig tispe etter vår kjære Marta (gamlemor i huset). My bor sammen med sin halvbror Casper på 4 år, menneskebror Anton på 1 1/2 år og 2 katter. Hun er en svært ukomplisert og enkel hund i hverdagen.
My har excellent på utstilling. Hun er sparsomt utstilt, men vi håper å få sett henne mer i ringen etter valpekullet. My har også bestått jaktanleggprøven.

Begge foreldrene er sunne og friske individer. Slush har HD B, gonioskopiert og øyelyst fri. My har HD A, gonioskopert og øyelyst fri. (Hun har ett øyehår)

Vi forventer allsidige valper som kan brukes til det meste (spor, jakt, lydighet, rally og utstilling), Og som vil være stabile og trivelige familiehunder i hverdagen.

Valper fra oss er hovedsaklig familiemedlemmer, og vokser opp i stua vår. De blir gradvis introdusert i vår flokk og vil etterhvert leve med, og preges av våre voksne hunder. (Vi har 7 fastboende hjemme i alderen 3 måneder til 9 år av rasen engelsk springer spaniel og engelsk setter).
Les mer om rasen på vår hjemmeside www.kennelcocoline.com

Kullet er leveringsklar når de er 8 uker gammel (7. januar 2019).
Valper fra leveres med:
-Stamtavle, registrert i Norsk Kennel Klub
-Chip
-Pass, vaksine & helseattest
- Valpebok & Klippeveileder
- Fôr, leke, bånd, pledd

Sjekk ut vår instagramkonto for hverdagsbilder av våre hunder (Kennelcocoline) og se mer informasjon om oss og våre hunder på vår hjemmeside www.kennelcocoline.com.

Ta gjerne kontakt for en trivelig prat! :)