Nyheter

Welsh Springer Spaniel valper

15 Jan, 2019

Kategorier: Valpeformidling
img
  • 0_IMG_1001.jpg
  • 2946_samlebilde.jpg

Kennel Nordic Lumen forventer sitt første kull med Welsh springer spaniel valper månedsskifte januar/februar, og leveringsklare i begynnelsen av april 2019.

Valpene er etter;
Far: JEUW-15 SE U(U)CH DK CH(U) Sällebäcks Passione Di Cioccolato «Ison»
Mor: N SE VCH NORD UCH AGHI Churnwood High Hopes «Lotta»    

Ison er en flott svensk hannhund som gjorde seg bemerket i utstillingsringen allerede som junior da han ble junior europavinner på European Dog Show på Lillestrøm i 2015. Han har fortsatt å gjøre det bra i utstillingsringen med flere BIR-plasseringer (Best i Rasen), og er både svensk og dansk utstillingschampion. I hverdagen er han supertrivelig hannhund som bor sammen med flere welsher, og er glad og vennlig mot alle hunder og mennesker han møter på sin vei.

Lotta hentet jeg fra Danmark som valp, og hun kom inn døren som en liten virvelvind og er et arbeidsjern. Hun tar alle utfordringer på strak labb, og er premiert i rallylydighet kl 2, har godkjent jaktanleggsprøve, er norsk og svensk viltsporchampion, har napp i agility klasse 1 (stor), og er i tillegg norsk, svensk og dansk utstillingschampion. Hun er aktiv utendørs og utrolig morsom å trene med, og en rolig og behagelig hund innendørs.

Begge foreldrene er øyelyst og HD-røntget frie. Ison er også gonioskopert uten anmerkning.

Valpene blir forhåndsregistrert hos NKK, og blir levert med ID-chip, stamtavle, NKK sin kjøpskontrakt, veterinærbesiktelse, valpepakke (bl a teppebit med lukt av mor og søsken, fòr, leke).

Valpene ønsker seg aktive hjem, hvor de får være både fysisk aktive og bruke hodet sitt mentalt, samt at de blir fullverdige familiemedlemmer.

Ved interesse, så ta kontakt på epost: mettebev@gmail.com

Mette B. Evensen, Oslo.