Nyheter

Omplassering - amerikansk cocker spaniel tispe

15 Jul, 2021

Kategorier: Valpeformidling
img
  • 3047_sara1.jpg
  • 3047_sara.jpg

Sara 4,5 år søker etter varig nytt hjem.

Sara er en sort amerikansk cocker spaniel på 4,5 år. Hun er en frisk og rask hund og har vist gode bruksegenskaper innen rallylydighet og spor, litt agility har hun også prøvd. Men det viktigste for meg er å finne en aktiv eier/eiere som liker turer i skog og mark, lever et aktivt liv og har erfaring med hund. Hun er vant med andre hunder og raser.
Sara er en elskelig og sosial hund som er glad i folk generelt, knytter seg lett til mennesker og utvikler rask nærhet med de hun bor hos, som har ansvar for henne. Sara har ikke bodd sammen med barn, og er dermed ikke vant til dette, men har aldri hatt problemer med noen mennesker verken store eller små, unge eller gamle. Sara omplasseres ikke fordi hun er en problemhund, men av personlige årsaker, eventuelle seriøse henvendelser kan få mer forklaring.

Hvis du ønsker deg en glad og livlig og arbeidsom hund til glede i familien, til turer i skog og mark, og eventuelt til treningsarbeid, så kan Sara være noe for deg og dere. Sara kan ikke bo med katt.

Ta kontakt med meg på epost hilderognlien@hotmail.com i første omgang. Skriv litt om din/deres erfaring med hund og hvordan dere ser for dere at hverdagen til Sara skal være. Håper å høre fra deg/dere.

Hilde Rognlien