Nyheter

Engelsk Springer spaniel valper ventes

08 Apr, 2024

Kategorier: Valpeformidling
img
  • 0_image001-3.jpg
  • 0_image002-3.jpg

Engelsk springer spaniel valper ventes i begynnelsen av mai med levering i månedsskiftet juni/ juli.

 

Far er Art-Wave’s Top The Lot “Fonzie” (SE12630/2022). Fonzie er en ung hannhund som er svært lik sin berømte far INTUCH. Mompesson Escourt. Fonzie selv er født i Sverige, og flyttet hjem til sin far på Skotterud da han var 8 uker. Han er en mild og snill gutt som tar alt på strak labb, og ikke lar seg vippe av pinnen. Han er utstilt noen få ganger og har 2 x cert og BIM. Dette blir hans første kull.

 

Mor er Zelini’s Storms Never Last “Lucy” (NO57638/20).

Lucy er 9. generasjon eget oppdrett, så slekta hennes kjenner vi godt. Hun er en superfeminin jente som har vært stilt noen få ganger, hun har 2 x cert og flere plasseringer i beste tispeklasse. Vi har trent litt spor, og hun begynner å bli såpass flink at vi håper å kunne starte på prøve i løpet av året. Lucy hadde sitt første kull i mars 2023, og flere av valpene er stilt på valpeshow med svært gode resultater som gruppevinnere og BIS-vinnere. De viser også god arbeidsvilje og er lettlært. Vi har en datter fra dette kullet som er stilt to ganger 12 mnd. gammel, og hun har tatt to cert med supre kritikker.

 

Begge foreldrene til det kommende kullet er HD-frie, og er øyenlyste og gonioskoperte uten anmerkning. De har supert temperament begge to, og er forøvrig friske og raske. Vi kjenner linjene på både fars- og morssiden svært godt, og har troen på rasetypiske valper med det glade spanieltemperamentet og god arbeidslyst uansett hva man vil trene og jobbe med.

 

Kennel Zelini holder til i Nannestad like ved Gardermoen flyplass. Vi har hatt spaniels siden 1975, og har drevet oppdrettet av rasen siden 1990. Vi følger Norsk Kennel Klub’s og Norsk Spaniel Klub’s regler og retningslinjer for avl og oppdrett.

 

Ta kontakt på epost: zelini@online.no eller tlf: 92821204 for en uforpliktende hundeprat om du er interessert i dette kullet.