Nyheter

To Engelsk Springer Spaniel tisper søker nytt hjem

11 May, 2023

Kategorier: Valpeformidling
img
  • 0_PSX_20230329_201355.jpg
  • 0_PSX_20230319_233722.jpg

Etter 3 år med uro i flokken og deling av hunder, har jeg tatt den tunge avgjørelsen om å finne nytt hjem til mine to Engelsk Springer Spaniel tisper. Jeg opplever at uroen handler mer om usikkerhet enn aggresjon, men fører til mye styr med de andre tispene her hjemme som er en annen rase.

De to er mor Melis på 7 år og datter Borghild på 3 år. De er veldig knyttet til hverandre og jeg vil derfor ikke dele dem opp.

De er glade, kosete og matglade akkurat slik de fleste ESS er. De stikker aldri av på tur, er fantastiske turhunder og er vennlige mot alle folk. De vil helst være der eier er HELE tiden, men er vant til å være alene hjemme selv om de hadde elsket en hjemmeværende eier. De er rolige hjemme sammen med eier og i bil. De er veldig greie ved pelsstell og kloklipp. De er bortskjemte ift å få ligge i møbler og de er ikke vant til små barn, men det har gått fint de gangene de har møtt på barn.

Om du har hjerterom og husrom for disse to, ta kontakt med meg. De vil ikke bli delt opp og jeg er veldig opptatt av at de får et godt hjem! Du må være innstilt på at de vil bruke litt tid på å finne seg til rette i nytt hjem da de er veldig knyttet til meg. Du må også ha et langsiktig perspektiv på å ha dem livet ut, da jeg ikke vil at disse to skal måtte flytte flere ganger.

Send meg en melding om hva du kan tilby disse jentene, så tar jeg kontakt. Rett hjem er det viktigste for meg.
 
Mvh Eli Merethe Nesset 
Tlf: 97123677

Siste nytt