PM til Hovedutstillingen

Hei alle sammen!

Til tross for gjentatte purringer har ikke NKK lagt inn årets dommere i Dogweb/Arra. NB! De er godkjent og klarert for dommeroppdraget. Jeg var senest i kontakt med NKK fredag ettermiddag og ble da lovet at feilen var rettet, men den gang ei. Dette er en alvorlig feil som forvansker oppgaven som utstillingsarrangør, og det er tatt kontakt med sentralt tillitsvalgte i NKK og feilen vil bli rettet onsdag morgen.

Uansett, vi vet at mange venter på info om arrangementet derfor legger vi ut pm på spaniels.org og facebook.

Her finner du PM: pm2016

Her finner du adresse, GPS-koordinater og kjøreanvisning til Gunnarsbøparken. I år har vi en litt annen innkjøring, man kjører inn ved fylkeskommune-bygget. Det vil bli satt opp skilt som viser veien. Det er parkeringsplasser like ved utstillingsringene.

Kjøreveiledning

Startnummer kommer på mail onsdag 18. mai.

Fortsatt god pinse!

På vegne oss som arrangerer!

Kari K

_B4Z9326

, , , , , ,